Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Ajax-talent spreekt over kans in hoofdmacht: 'Ziet er goed uit'

Laatste update:

Rasmussen denkt dat zijn kansen om door te breken in de hoofdmacht zijn toegenomen bij de Amsterdamse club. "Het ziet er best wel goed uit. Ik scoor veel en moet het gewoon goed doen bij Jong Ajax. Hopelijk krijg ik dan een keer de kans in Ajax 1. Of dat speelt? Een beetje. De timing moet gewoon goed zijn, alles moet perfect zijn." De aanvalsleider traint al wel vaak mee bij de selectie van Alfred Schreuder.

"Het is heel goed om met de hoofdmacht mee te trainen", aldus Rasmussen. "Het is een mooie ervaring. Er spelen veel ervaren mannen bij Ajax 1. Wat ik nog moet doen voor mijn kans in de hoofdmacht? Ik wil gewoon veel doelpunten maken bij Jong Ajax. Dat doe ik ook, dus ik hoop dat ik de kans krijg. Het eerste heeft best wel veel aanvallers, maar als ik het gewoon goed doe op de training, ben ik er klaar voor."

Ajax speelde dit seizoen afwisselend met Mohammed Kudus en Brian Brobbey in de punt van de aanval. Laatstgenoemde was in twintig officiële wedstrijden goed voor acht doelpunten en twee assists. In totaal kwam Brobbey 946 minuten in actie. Kudus was in 21 wedstrijden (979 speelminuten) iets effectiever: de Ghanees was goed voor tien doelpunten en twee assists.

Is Christian Rasmussen in potentie een optie voor Ajax 1?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
15
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
21
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
32
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties