Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Ajax wint na geweldige goal Andersen ook niet van Almere City

Laatste update:

Alfons Groenendijk had in zijn basiself plaats voor onder anderen Kenneth Vermeer, Mike van der Hoorn, Lesly de Sa en Andersen en de eerste grote kans was voor Kenny Tete, die hard op de doelman kopte. De thuisploeg opende na een halfuur op indrukwekkende wijze de score: Lucas Andersen soleerde en vond met zijn linker de verre hoek: 1-0. De Zwarte Schapen deden voor rust nog wat terug. Fabio Serrarens kon zomaar weglopen bij Riechedly Bazoer en verraste met een punter Vermeer: 1-1. Die stand bleef de rest van de wedstrijd staan, maar dat mocht een klein wonder worden genoemd.

Almere kreeg in de personen van Vincent Janssen en Ricardo Kip goede kansen, maar eerstgenoemde schoot op Van der Hoorn en Kip trof de lat. Na vijftig minuten had Jong Ajax overigens een strafschop verdiend na een handsbal van Sander Keller, maar daar wilde scheidsrechter Karel van den Heuvel niet aan. Groenendijk probeerde met Dejan Meleg in de ploeg nog de winnende goal te forceren, maar ondanks mogelijkheden voor de Serviër en Tete lukte dat niet meer. In de laatste tien duels pakten de beloften van Ajax slechts vier punten.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties