Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Ajax zonder elftal in topper: 'Moment om kennis te maken met het eerste'

Laatste update:

Ajax bereidt zich momenteel in Portugal voor op de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. Nieuwbaken trainer Erik ten Hag heeft besloten liefst elf spelers van de beloftenploeg mee te nemen op trainingskamp. "De trainers willen tijdens het trainingskamp altijd elf tegen elf kunnen trainen en we hebben de spelers ook nodig om twee oefenwedstrijden op één dag te kunnen spelen", licht Michael Reiziger, trainer van Jong Ajax, toe in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Bovendien is deze week hét moment om jonge talenten kennis te laten maken met het eerste elftal."

Jong Ajax staat zelf momenteel op een derde plaats in de Jupiler League en speelt in principe voor alleen de eer en de ontwikkeling van zijn talenten, aangezien de ploeg niet kan promoveren. Voor NEC, dat als nummer twee van de competitie momenteel de voornaamste concurrent van Fortuna Sittard is, kan de afwezigheid van het gros van de Ajax-talenten echter grote gevolgen hebben.

Reiziger moet het tegen Fortuna Sittard stellen zonder Norbert Alblas, Luis Orejuela, Leon Bergsma, Mitchel Bakker, Carel Eiting, Noussair Mazraoui, Jurgen Ekkelenkamp, Mateo Cassierra, Dennis Johnsen, Noa Lang en Kaj Sierhuis. "Omdat dit trainingskamp samenvalt met het begin van de Jupiler League heeft dat inderdaad consequenties voor de selectie van Jong Ajax. Voor de jongens die nu doorschuiven is dit ook een mooie kans", aldus de oefenmeester.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties