Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Duitsland kroont zich voor derde keer tot Europees kampioen

Laatste update:

Portugal begon met vertrouwen aan de Europese eindstrijd, daar de ploeg van bondscoach Rui Jorge nog geen punt verspeelde tijdens het EK Onder-21. Duitsland daarentegen liet onder meer punten liggen tegen Jong Oranje (1-1) in de groepsfase. In een moordend tempo golfde het spel in de beginfase van het duel op en neer. De beste mogelijkheid werd genoteerd door Florian Wirtz. De middenvelder van Bayer Leverkusen, die Oranje in de halve finale met twee treffers het nakijken gaf, haalde na een kwartier spelen uit vanaf de rand van het strafschopgebied, maar zag zijn van richting veranderde schot via de onderkant van de lat terug het veld in stuiteren.

Vijf minuten later waren de Duitsers wederom dichtbij een treffer, toen Nmecha in kansrijke positie de rechterhoek vond. Zijn poging werd echter gestopt door Diogo Costa. Portugal moest toezien hoe Duitsland naarmate de wedstrijd vorderde een licht overwicht kreeg, maar was zelf ook dichtbij de openingstreffer. Fábio Vieira probeerde het op slag van rust met een schot uit de tweede lijn en zag zijn poging rakelings over de kruising zeilen. Kort na rust was Duitsland wel trefzeker. Nmecha werd met een fijne steekpass gevonden door Ridle Baku, omspeelde de doelman en rondde beheerst af: 1-0.

De momenten van opwinding voor beide doelen waren spaarzaam in het tweede bedrijf. Karim Adeyemi stuitte op Costa en een schot van Vieira kon ternauwernood door Finn Dahmen over het doel worden getikt. Portugal nam in de slotfase meer risico en dat zorgde ervoor dat Duitsland meer ruimte kreeg in de omschakeling. De oosterburen kwamen er een aantal keer gevaarlijk uit, maar verzuimden het uit te spelen en hielden Portugal daarmee in leven. De Portugezen waren echter niet bij machte om een gelijkmaker te forceren, waardoor Duitsland de derde titel veilig wist te stellen.

-

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
19
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
10
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties