Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Engeland na twee wedstrijden klaar op EK Onder-21

Laatste update:

Engeland en Noorwegen zaten bij elkaar in de kwalificatiecyclus voor het EK en daarin waren de Engelsen tweemaal te sterk. Dit keer was het echter helemaal anders en liep het voor geen meter bij de jeugdploeg van the Three Lions. Na een kwartier kwam het wat ongelukkig op achterstand; Jack Butland zat mis bij een voorzet en bij de hoekschop vanaf links kreeg Engeland de bal niet weg. Fredrik Semb Berge kreeg de bal vervolgens tegen de hand en iedereen appelleerde voor hands.

De arbiter reageerde echter niet en Semb Berge schoot van onder het lichaam binnen in de hoek. Engeland vond de focus daarna niet terug en kwam twintig minuten later nog verder achter. Havard Nielsen nam een voorzet mooi aan en zette twee tegenstanders opzij: met een boogballetje lanceerde hij daarna Jo Inge Berget en die controleerde de bal, om die vervolgens hard en onhoudbaar voor Butland tegen de touwen te schieten. In de resterende tijd voor rust kreeg Engeland geen penalty nadat Jordan Henderson geduwd werd en keurde de scheidsrechter een rake kopbal van Steven Caulker af.

Noorwegen ging in een zetel de tweede helft in en duwde Engeland al gauw nog verder in de ellende. Marcus Pedersen zorgde voor het mooie voorbereidende werk en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Magnus Eikrem: die maakte het af via de onderkant van de lat. De 0-3 tussenstand sloeg Engeland niet helemaal lam en nadat Craig Dawson werd gevloerd kreeg men een strafschop: Dawson zelf benutte die in de rechterhoek.

Aan de overzijde was het Pedersen die koppend bijna weer de marge terugbracht tot drie. De stand bleef staan op 1-3 in het voordeel van de Scandinaviërs, die Italië nu voorbijgaan en bovenaan staan in de groep. Israël en Italië ontmoeten elkaar later op de avond. Engeland sluit het toernooi dinsdag af met een wedstrijd tegen het gastland, die er vanuit Engels perspectief al niet meer toe doet. Noorwegen strijdt nog tegen Italië.

-
Ik denk dat Noorwegen wel kans maakt op de titel

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties