Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong FC Twente laat Helmond Sport ontsnappen na wervelende start

Laatste update:

Jesús Corona was de smaakmaker in de openingsfase. De Mexicaanse spelmaker, teruggezet naar Jong Twente omdat hij een te hoog vetpercentage had, was goed voor de 1-0 en de 2-0. Felitciano Zschusschen mocht na een kwartier aanleggen vanaf de stip. De aanvaller van de Enschedeërs schoot echter naast, waardoor de bezoekers toch nog enigszins in de wedstrijd bleven.

Het team van Jan van Dijk kwam langzaam terug in de wedstrijd. Een rebound van Oumar Diouck betekende de aansluitingstreffer en daarna raakte hij ook nog de paal. De thuisploeg had voor rust echter ook kansen op de 3-1 en ook in het tweede bedrijf hing een derde doelpunt in de lucht. De onnauwkeurige afwerking brak de Tukkers echter op. Invaller Stanley Elbers deed het beter; hij schoot vanaf een meter of twintig diagonaal raak: 2-2.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties