Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Noorwegen slaagt in opzet en wacht mogelijk op Jong Oranje

Laatste update:

Zonder de lichtgeblesseerden Luca Marrone en Lorenzo Insigne begonnen i Azzurrini voortvarend aan het duel. Dat was knap, aangezien bondscoach Devis Mangia buiten die twee nog meer vaste waarden op de bank liet plaatsnemen. Zo zag onder meer sterspeler Marco Verratti vanaf de zijkant hoe zijn ploeggenoten de eveneens flinke door elkaar gehusselde Noren meteen flink op de hielen zaten. Ook de Scandinaviërs traden aan met een flink gewijzigde basisploeg ten opzichte van de ontmoeting met Engeland, en namen daarmee een behoorlijk risico. Een nederlaag tegen Italië én een zege van Jong Israël zouden namelijk uitschakeling tot gevolg hebben.

Aanvankelijk hield Noorwegen echter probleemloos gelijke tred met de grote favoriet uit groep A, die via Nicola Sansone wel de eerste mogelijkheid van de wedstrijd kreeg. Nadat Joshua King zich aan de overkant een paar keer liet zien, trok Italië gaandeweg de eerste helft wel langzaam het initiatief naar zich toe. Riccardo Saponara, Fausto Rossi en ex-Vitessenaar Luca Caldirola waren echter niet bij machte om Arild Ostbo te passeren. De uitstekende doelman van de Noren onderscheidde zich op slag van rust vervolgens nogmaals. Dit keer hield hij met een heerlijke redding Mattia Destro van het scoren af, waarna zijn verdedigers hetzelfde deden met de inlopende Sansone.

Ook na de pauze hield Italië de duimschroeven aangedraaid. Al te veel kansen leverde dat overwicht niet op, al had Mattia Destro zijn land aan de 1-0 moeten helpen. Na een uur spelen leek de spits hard op weg naar de verdiende 1-0, maar na het omspelen van Ostbo mikte de speler van AS Roma de bal voor een halfleeg doel in het zijnet. De in aanvallend opzicht onzichtbare Noren lieten zich daarna niet helemaal onbetuigd, al moest het gevaar komen uit standaardsituaties.

Bij een van de spaarzame geslaagde aanvallen kreeg de underdog namelijk een vrije trap mee en bijna profiteerde Vegar Eggen Hedenstad optimaal van dat buitenkansje. De ziedende knal van de verdediger belandde echter via de vingers van Francesco Bardi op de bovenkant van de lat. Nadien werd het rommeliger en alhoewel Italië het betere van het spel bleef houden, was het Noorwegen dat scoorde. Verdediger Stefan Strandberg ging in de slotfase na een licht vergrijp tegen de grond in de zestien en werd daarvoor beloond met een strafschop, die hij vervolgens zelf benutte. Het leek genoeg voor de zege, maar Andrea Bertolacci bepaalde anders. In de vierde minuut van de extra tijd profiteerde hij optimaal van het mistasten van Ostbo: 1-1.

-

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
47
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
16
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties