Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Oranje blijft foutloos en wint ook vierde kwalificatiewedstrijd overtuigend

Laatste update:

Reiziger trad tegen Gibraltar aan met een nagenoeg zelfde basiself. Alleen op de rechtsbuitenpositie voerde de bondscoach twee wijzigingen door. Sontje Hansen, tegen Georgië nog goed voor twee assists, moest plaatsmaken voor Million Manhoef. Achterin kreeg Neraysho Kasanwirjo de voorkeur boven Ryan Flamingo.

Jong Oranje begon zeer voortvarend aan het duel. Na twaalf minuten spelen opende Taylor de rekening. De Ajacied kopte een voorzet van Manhoef via de grond binnen: 0-1. De tweede treffer volgde een minuut later al. Van Brederode controleerde de bal en gaf laag voor, waar de bal voor Ohio voor het intikken lag: 0-2.

Voor Ohio was betekende zijn doelpunt de derde kwalificatiewedstrijd op rij waarin hij trefzeker was. Het was de aangever bij de 0-2 die zelf de 0-3 binnenschoot. Na een chaotische situatie in de doelmond van Gibraltar schoot de vleugelspeler van dichtbij hard raak en tekende zo aan voor zijn eerste treffer bij Jong Oranje.

Op slag van het uur voorkwam de Gibraltareze doelman een tweede treffer van Taylor, waarna de bal even later alsnog in het net landde. Na een vlotte combinatie tussen Rensch en Ruben van Bommel zette de AZ'er de aanvoerder van dienst oog in oog met de keeper. Rensch faalde van dichtbij niet: 0-4.

Direct na de vierde treffer konden de talenten van Jong Oranje ook het vijfde doelpunt vieren. Na een fraaie steekpass van Taylor haalde Manoef uit de draai snoeihard uit: 0-5.

Vijf minuten later dacht Manhoef voor de zesde en zijn tweede treffer aan te tekenen, maar zijn bal, die ogenschijnlijk achter de doellijn stuiterde, werd niet geldig verklaard.

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
9
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties