Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Oranje gaat met 12 A-internationals naar EK

Laatste update:

Feyenoord is van mening dat Vilhena niet fit is voor het jeugdtoernooi. In afwachting van de fysieke gestelheid van de middenvelder is Lerin Duarte van Heracles Almelo als 24e speler bij de groep gehaald. Jeffrey Bruma, Virgil van Dijk en Jetro Willems zijn de meest opvallende afwezigen in de selectie, die uiteindelijk 23 namen moet tellen. Jong Oranje start maandag de voorbereiding met een trainingsweek in Doorwerth, die vrijdag 24 mei wordt afgesloten met een oefeninterland tegen Australië. Dat duel wordt gespeeld in het stadion van FC Emmen en begint om 18.30 uur. De EK-eindronde wordt gehouden van 5 tot en met 18 juni.

In de selectie van Jong Oranje zitten liefst twaalf spelers met minimaal een interland voor het grote Oranje: Daley Blind, Martins Indi, Van Rhijn, De Vrij, Clasie, Leroy Fer, Van Ginkel, Maher, Strootman, Ola John, Luuk de Jong en Georginio Wijnaldum. Op het EK is is Jong Oranje ingedeeld in Groep B. Het team van Pot, een van de favorieten voor de eindzege, treft Jong Duitsland (6 juni, Petach Tikva), Jong Rusland (9 juni, Jeruzalem) en Jong Spanje (12 juni, Petach Tikva).

De volledige selectie:

Doel: Marco Bizot (FC Groningen), Nick Marsman (Go Ahead Eagles), Jeroen Zoet (RKC Waalwijk)

Verdediging: Patrick van Aanholt (Vitesse), Daley Blind (Ajax), Mike van der Hoorn (FC Utrecht), Kelvin Leerdam (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Bram Nuytinck (Anderlecht, Bel), Ricardo van Rhijn (Ajax), Stefan de Vrij (Feyenoord)

Middenveld: Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (FC Twente), Marco van Ginkel (Vitesse), Adam Maher (AZ), Kevin Strootman (PSV), Tonny Vilhena (Feyenoord), Lerin Duarte (Heracles Almelo)*

Aanval: Memphis Depay (PSV), Ola John (Benfica), Luuk de Jong (Borussia Mönchengladbach), Florian Jozefzoon (RKC Waalwijk), Jürgen Locadia (PSV) en Georginio Wijnaldum (PSV).

* = valt af als Tonny Vilhena fit is.

Wordt Jong Oranje Europees kampioen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Toulouse
0
Live meepraten in de Serie A: Atalanta - AS Roma
0
Zwaar gehavend Man United doet wat het kan, maar verliest toch van Arsenal
39
Bayern München laat twee gezichten zien in wedstrijd zonder aanvallende sterren
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
34
Excelsior-captain wil deal met PSV: 'Als jullie het volgende week goed doen...'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties