Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Oranje gaat ondanks knappe en ruime zege niet naar EK

Laatste update:

De Onder-21 van het Nederlands elftal heeft na acht speelronden in Groep 8 veertien punten verzameld en eindigde daardoor op de tweede plaats achter Slowakije. Donny van de Beek zette Oranje met een fraaie volley op voorsprong in Larnaca, maar die kon niet worden vastgehouden. Drie minuten later, in minuut twintig, maakte verdediger Nikolas Ioannou er met een kopbal namelijk 1-1 van.

Het Nederlands elftal legde zich daar niet bij neer en scoorde in het vervolg van de wedstrijd nog twee keer: Steven Bergwijn maakte er na een combinatie met Riechedly Bazoer 1-2 van en via Bazoer en opnieuw Bergwijn werd het later 1-4 in het Rafael Group Ammóchostos Stadion. Jong Oranje was echter afhankelijk van de concurrentie en kreeg al gauw door dat men zich niet meer kan kwalificeren voor de play-offs.

BAM! De lekkere 0-1 van Donny van de Beek voor Jong Oranje!

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 11 oktober 2016

-

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
1
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
7
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties