Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Oranje in evenwicht met Schotse leeftijdsgenoten

Laatste update:

In een weinig verheffende eerste helft had Jong Oranje het overwicht, maar waren er voor beide teams kansen de score te openen. Jordan Rhodes, topscorer in Groep 10 met zes doelpunten, werd een keer vrijgelaten en schoot naast, terwijl Lerin Duarte met de linkervoet te hoog mikte in kansrijke positie. Tegenover een poging van Johnny Russell zette Marco van Ginkel weer een schot van afstand, dat door doelman Mark Ridgers werd verwerkt tot hoekschop.

In de blessuretijd van de eerste helft diende zich nog de beste mogelijkheid aan voor het team van Pot. Leandro Bacuna schoot in de kluts de bal echter tegen Danny Wilson op en liet een late kans op 1-0 zodoende liggen. Voor zowel hem als Jong Oranje's topscorer in de kwalificatiereeks, Género Zeefuik, was de aanvoer mager. Daarin kwam in de tweede helft helaas geen verandering. Ook de entree van Jerson Cabral, die de matig spelende Duarte kwam aflossen, droeg niets bij.

Passes kwamen niet aan, de Schotten stonden defensief goed of de spaarzame kansen die Jong Oranje creëerde werden niet afgemaakt: weinig lukte bij het team van Pot, dat terecht niet meer dan een punt overhield aan de ontmoeting. In juni kruist Jong Oranje de degens met Luxemburg. De winnaars van de tien groepen en de vier beste nummers twee strijden in de play-offs om zeven plaatsbewijzen voor het EK 2013. Israël is als gastland al verzekerd van deelname aan het toernooi.

Bekijk hier de samenvatting van Jong Schotland - Jong Oranje.

Jong Oranje eindigt als groepswinnaar in Groep 10

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
10
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties