Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Oranje kent tegenstander na spectaculaire kwartfinale met penaltyserie

Laatste update:

De Duitsers waren duidelijk de bovenliggende partij in de eerste helft en kregen ook enkele kansen. De beste daarvan was na twintig minuten voor Mergim Berisha, die na een pass van Nmecha vrij opdook in het strafschopgebied. Doelman Oliver Christensen verkleinde zijn doel en zag Berisha van ongeveer elf meter naast mikken. Drie minuten eerder had de Deense goalie al ingegrepen op een schot van Arne Maier. De Denen zetten daar vrijwel niets tegenover.

Vijf minuten na rust kregen de Scandinaviërs hun eerste goede mogelijkheid, toen Jacob Bruun Larsen van acht meter mocht aanleggen. Finn Dahmen pareerde het lage schot. Het bleek een startsein voor meer, want in de 69ste minuut greep Denemarken verrassend de leiding. Wahidullah Faghir ontving op de rand van het strafschopgebied de bal, dribbelde enkele meters naar links om vervolgens recht door het midden van het doel te scoren: 1-0. Duitsland ging vol op de aanval en werd twee minuten voor tijd beloond. Een hoekschop schoot door tot bij de tweede paal, waar Nmecha al vallend intikte: 1-1.

Carlo Holse had Denemarken in blessuretijd alsnog de overwinning kunnen schenken, maar de aanvaller faalde een-op-een met Dahmen. Daardoor volgde een verlenging, waarin Jong Duitsland na tien minuten scoorde. Burkardt controleerde een voorzet vanaf links op de borst en knalde vervolgens hard binnen: 1-2. Denemarken knokte zich terug en kreeg in de 108ste minuut een penalty, toen Carlo Holse over de rechterflank doorbrak en over het been ging bij Lukas Mai. De Denen kregen een penalty, die werd benut door Victor Nelsson: 2-2.

Beide ploegen kregen een grote mogelijkheid om een penaltyserie te voorkomen. Faghir zag zijn poging geblokt worden door Mai, terwijl Burkardt de bal rechts van de strafschopgebied naast mikte. Diezelfde Faghir en Burkardt misten vervolgens hun strafschop in de eerste serie van vijf. Door de misser van Victor Kristansen kon Paul Jaeckel vervolgens de beslissende penalty binnen schieten namens Duitsland: 5-6.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties