Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Oranje met één been op EK na overwinning in Senec

Laatste update:

Na een bliksemstart van de Slowaken probeerde Jong Oranje orde op zaken te stellen, maar het bleef de gehele eerste helft kwetsbaar en kwam niet volledig onder de druk van het thuisland uit. Het team van Cor Pot mocht zich dan ook gelukkig prijzen met een ruststand van 0-0. Zelf creëerde Jong Oranje, na voorbereidend werk van Kelvin Leerdam, alleen een kans voor Van Ginkel. Hij mikte recht in de handen van de doelman. Later in de eerste helft smoorde een poging van Jordy Clasie.

Een beetje pech had Jong Oranje ook: een handsbal in de zestien meter van Jong Slowakije werd niet waargenomen en dus werd Oranje feitelijk een penalty onthouden. Voor het overige waren het wel de Slowaken die domineerden. Een kopbal van aanvoerder Filip Kiss kon gepakt worden door Jeroen Zoet; aanvaller Róbert Mak omspeelde de keeper zelfs, maar liep net te ver door en gleed uit. Daardoor loste hij een te zacht schot. Diezelfde Mak werd vaker gevaarlijk in de eerste helft, meestal door onnodig balverlies bij Jong Oranje.

De aanvaller beloonde zichzelf echter niet. In de tweede helft begonnen de gastheren weer vrij dominant, maar was het Van Ginkel die, na een afstandspoging van Georginio Wijnaldum even tevoren, voor 0-1 zorgde in Senec. De Vitessenaar zette een loopactie in, ontving de bal van Adam Maher en rondde het koelbloedig af, oog in oog met Michal Sulla. Luuk de Jong mikte luttele minuten later maar een meter naast en liet daarmee de kans op een vergroting van de marge liggen. Jong Slowakije gaf zich na de 0-1 overigens niet gewonnen.

Na dik een uur spelen mocht aanvoerder Kiss recht door het midden opstomen en de bal aannemen: met een behendig hakje legde hij hem vervolgens neer voor een landgenoot en die dwong Zoet tot een acrobatische redding. Direct erop was de RKC-keeper ook weer alert bij een waarschijnlijk niet zo bedoelde poging van afstand. Zoet hielp zijn land zo op de been en zag hoe Van Ginkel negen minuten voor tijd de nekslag uitdeelde. Jerson Cabaral mocht vanaf links een puike voorzet afgeven, De Jong kopte naar de grond en Van Ginkel gaf het laatste zetje.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties