Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Oranje plaatst zich zonder te spelen plotseling voor EK 2023

Laatste update:

Afgelopen vrijdag was Oranje nog veel te sterk voor Moldavië, dat in Chisinau met 0-3 verslagen werd. Zwitserland wist dat woensdagavond ook een zege geboekt moest worden om bij Nederland in het spoor te blijven, maar de ploeg van bondscoach Mauro Lustrinelli slaagde daar niet in. In de vijfde minuut kwamen de bezoekers na een benutte strafschop van Kastriot Imeri op een 0-1 voorsprong, die een kwartier voor het einde van de reguliere speeltijd uit handen werd gegeven. Vladislav Blanuta verzorgde namens Moldavië de verrassende gelijkmaker. In de slotfase slaagden de Zwitsers er niet meer in om tot scoren te komen, waardoor men moet hopen om zich als beste nummer twee te plaatsen voor het EK.

Dinsdagavond wist Jong Oranje al een grote zege te boeken op Jong Gibraltar. In het Almeerse Yanmar Stadion was het team van Van de Looi met 6-0 te sterk voor de hekkensluiter in de poule. Voor het rustsignaal werd er niet gescoord, maar in de tweede helft kwam Nederland op stoom. Na de openingstreffer van Daniël van Kaam brak de weerstand van Gibraltar. De doelpuntenproductie werd verder verzorgd door Daishawn Redan, Sepp van den Berg, Myron Boadu, Brian Brobbey en Elayis Tavsan.

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
0
'Voor Arne Slot bij Feyenoord zat, was hij een dertien in een dozijn-voetballer'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
5
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties