Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Oranje stelt teleur in draak van een wedstrijd tegen Jong Roemenië

Laatste update:

Jong Oranje begon in een 3-4-3-systeem, net als afgelopen vrijdag tegen Jong België. Brian Brobbey was in dat duel nog goed voor beide doelpunten, maar ontbrak net als Ryan Gravenberch tegen Jong Roemenië. Dat was het gevolg van blessures bij het 'grote' Oranje, waardoor beide spelers afgelopen weekend deel uitmaakten van de selectie van bondscoach Louis van Gaal voor het treffen met België in de Nations League. Jurgen Ekkelenkamp, die tegen Jong België nog hangend vanaf rechts speelde, stond tegen Jong Roemenië op de plek van Gravenberch. Elayis Tavsan startte als rechtsbuiten, terwijl Joshua Zirkzee de vervanger van Brobbey was in de spits. Verder voerde Van de Looi geen wijzigingen door ten opzichte van vrijdag.

Al na drie minuten was Jong Oranje dicht bij de openingstreffer, via Xavi Simons. De PSV'er zag zijn bal echter van de lijn worden gehaald. Het overgrote gedeelte van de eerste helft dat daarop volgde verliep zeer matig. Beide ploegen wisten weinig kansen te creëren, wat mede veroorzaakt leek te worden door het slechte veld. Vlak voor rust was Simons met een schot van afstand alsnog dicht bij de 0-1, vlak nadat Vlad Pop namens Jong Roemenië ook aan het openingsdoelpunt had geroken. Beide inzetten gingen echter naast.

In de rust besloot Van de Looi om Zirkzee, Jeremie Frimpong en Mitchel Bakker te vervangen door Thijs Dallinga, Denso Kasius en Bjorn Meijer. Laatstgenoemde maakte daarmee zijn debuut voor Jong Oranje. De drie wissels leidden echter niet tot een veel betere wedstrijd, want ook in de tweede helft viel er nauwelijks wat te genieten. Het eerste echte gevaar leek zich na 66 minuten aan te dienen, toen Octavian Popescu alleen op Scherpen leek af te kunnen. Hij had echter te veel tijd nodig, waardoor Jong Oranje opgelucht adem kon halen. Ook vlak voor tijd was de thuisploeg nog dicht bij de 1-0, maar Jovan Markovic faalde oog in oog met Scherpen. Aan de andere kant van het veld creëerde Jong Oranje vrijwel niets meer in de tweede helft, waardoor de brilstand ook bij het laatste fluitsignaal nog op het bord stond.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties