Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Oranje wint dankzij bizarre fase in tweede helft

Laatste update:

De zege van dinsdagavond werd veilig gesteld in een spectaculaire fase in de tweede helft. Voor rust was er nog niet bijzonder veel gebeurd: Oranje was een keer erg dicht bij een treffer gekomen, maar een kopbal van Nathan Aké belandde op de lat, waarna hij vervolgens op de keeper stuitte. Aan de overkant oogde Warner Hahn nog een keer erg onzeker, maar hij kreeg een hoge bal met de nodige moeite onder controle, waardoor de ploegen in evenwicht gingen rusten.

In het tweede bedrijf werd er vier keer gescoord in nog geen tien (!) minuten tijd. Luc Castaignos opende de score: de spits profiteerde van een slippertje in de Luxemburgse defensie en gleed de 1-0 binnen. Kort hierna was Castaignos de aangever bij de 2-0 van Quincy Promes, die net als tegen Jong Schotland bewees over snel voetenwerk te beschikken en beheerst binnen schoot. Voor Oranje leek er hierdoor geen vuiltje aan de lucht, maar Luxemburg gaf zich niet zomaar gewonnen.

Even na de goal van Promes strafte Glenn Borges een fout van Aké af, door oog in oog met Hahn de aansluitingstreffer binnen te schieten. Dit betekende het eerste doelpunt ooit van Luxemburg tegen Jong Oranje. De toeschouwers zagen in een kort tijdsbestek dus van alles en keken hun ogen uit toen Tonny Vilhena een niet te missen kans tóch om zeep hielp. De Feyenoorder kwam voor een open doel te staan, maar schoof de verbazing van alles en iedereen in het stadion in het zijnet.

Het werd geen misser met vervelende gevolgen, want even later viel de 3-1 alsnog. Promes maakte zijn tweede van de avond en dat bleek het slotakkoord te zijn, al kreeg Oranje in het laatste halfuur nog wel een paar mogelijkheden om vaker te scoren. Tien minuten voor tijd beproefde Hakim Ziyech bijvoorbeeld nog zijn geluk met een schot vanuit de tweede lijn, dat echter werd gekeerd, en ook zijn tweede poging werd gepakt. Vlak voor het einde miste Castaignos nog een grote kopkans en scoorde hij in buitenspelpositie, waardoor het bij 3-1 bleef.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
8
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties