Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jonge Ajacied op zoek naar nieuwe club: 'Ajax is heel goed voor me geweest'

Laatste update:

Walian speelde afgelopen seizoen in Jong Ajax. Hij kwam uiteindelijk tot 21 wedstrijden, vaak als invaller. In het begin van het seizoen kampte hij met een blessure nadat hij werd aangereden op de scooter. Door een gescheurde enkelband kon Walian pas in november debuteren voor Jong Ajax. Daarnaast ondervond hij concurrentie van Mateo Cassierra. "Zo gaat dat bij een club als Ajax. Ajax is heel goed voor me geweest, ik heb er heel veel geleerd", zegt Walian tegenover de krant.

Sinds kort is Walian international voor Indonesië. Hij is daardoor lang van huis tijdens interlandperiodes, maar hij ziet dat niet als probleem. "Ik zal niet bij elk trainingskamp van Indonesië aanwezig zijn. Het is een kwestie van afwegingen maken. André Onana koos ervoor niet naar de Afrika Cup te gaan, omdat hij in de basiself van Ajax stond. Ook ik zal per keer bekijken wat verstandig is."

Denk jij dat Ezra Walian bij een club in de Eredivisie aan de slag kan?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
2
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties