Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jonge Ajacieden schitteren met Messi in wereldwijde Adidas-campagne

Laatste update:

Na een intensieve work-out kunnen De Sa en Schenk zelf bekijken welke data er vrijkwamen bij hun oefeningen. De nieuwe adizero f50 onderscheidt zich van andere voetbalschoenen door de holte in de zool, waar een eveneens nieuw verkrijgbare Speed_Cell in geplaatst kan worden. Deze Speed_Cell meet 2D-bewegingen (360º) en zo de belangrijkste prestaties op het veld. Denk daarbij aan de gemiddelde snelheid (elke seconde gemeten), topsnelheid (elke vijf seconden gemeten), aantal sprints, afstand, aantal stappen en stapfrequentie.

Messi, 's werelds beste voetballer van dit moment, had de primeur de adizero f50 voor het eerst te showen in de Champions League-wedstrijd tussen Barcelona en Viktoria Plzen. De Argentijnse grootmeester scoorde direct een hattrick en beleefde een topavond.

Klik hier om de versie met Messi te bekijken.

Meer nieuws

Driessen rouwt niet om vertrek bij Ajax: 'Heeft er echt geen klote van gebakken'
0
Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
3
Man van 60 miljoen en 317 duels bevestigt vertrek bij Man United via Instagram
5
Thomas Vermaelen is met Ajax in gesprek over terugkeer naar de club
18
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16
Messi verschijnt in trailer Bad Boys-film en spreekt een paar woorden Engels
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties