Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jonge ster stuurt Man City met hattrick naar vijfde bekerronde

Laatste update:

De wedstrijd was nog maar net begonnen of Manchester City nam al de leiding in Birmingham. In minuut vier schoot Iheanacho al binnen uit de rebound, nadat Brad Guzan een kopbal van Fernando nog keerde. Guzan stond daarna wel paraat toen Jesús Navas hem onder vuur nam. Het was echter uitstel van executie voor het geplaagde team van Rémi Garde, want halverwege de eerste helft kreeg Manchester City een strafschop toen Sterling naar het gras ging.

Iheanacho zette zich achter de buitenkans en maakte zijn tweede van de middag: zijn eerste dubbelslag ooit. Fernandinho deed ook een poging maar stuitte op Guzan en Aston Villa kon niet meer doen dan proberen te verdedigen. De doelman werd ook na rust meermaals getest en had een antwoord op een schot van Sterling, die later alsnog zijn naam zou vestigen. Carles Gil was de enige die namens de thuisclub een keer Willy Caballero onder druk zette en als verliezer uit de strijd kwam.

Tot twintig minuten voor tijd bleef de 0-2 voorsprong staan. Toen sloeg Iheanacho andermaal toe en tekende hij het eerst in zijn loopbaan voor een hattrick. Daarna verergerde Sterling het leed voor de arme fans op Villa Park nog door van dichtbij de vierde City-goal binnen te tikken. Manchester City staat in de competitie drie punten achter Leicester City, maar doet nog mee in de Champions League en FA Cup. In de Capital One Cup staat het volgende maand in de finale tegen Liverpool.

-
Manchester City wint dit seizoen ... prijs/prijzen

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
11
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
18
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties