Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jongere broer Bobson staat in Wereldfinale van The Chance

Laatste update:

"Het is alleen maar mooi als mensen mij met mijn broer gaan vergelijken", laat hij optekenen. Waar zijn bekende familielid met een aantal grote namen heeft mogen werken, was het onlangs de beurt aan Darryl. Hij mocht meetrainen met PSV A1, dat onder leiding staat van Phillip Cocu en Chris van der Weerden. "Een leuke ervaring. Het is toch een grote man die veel bereikt heeft", klinkt het met ontzag voor de coach. "Hoe het ging? Wel lekker."

Bobson is bescheiden en dat siert hem, maar voetballen kan hij als geen ander. In Nederland speelde hij al voor Telstar en Almere City FC. Bij laatstgenoemde club stond hij op de nominatie voor een contract, maar moest hij vertrekken omdat Ajax een handvol spelers op huurbasis naar de polder stuurde. Via The Chance wil hij alsnog zijn kans om in het profvoetbal terecht te komen pakken: als hij zich in de finale in Barcelona bij de beste zestien spelers speelt, mag hij met het Nike-team op wereldreis.

"Ik ben volop in training, anders wordt het niks", zegt hij. En dat hebben we geweten: bij de Noord-Europese finales nestelde hij zich in de top drie van de fitste spelers, zo wees de door Nike ontwikkelde SparQ-test uit. Bravoure is er sowieso bij de jonge Bobson. "Ik heb er vertrouwen in." We houden hem in de gaten.

Wanneer een voetballer achttien is heeft hij nog steeds kans om gescout te worden door een profclub

Meer nieuws

John Heitinga loopt eerste klus als hoofdtrainer sinds vertrek bij Ajax mis
5
Laatste training geeft uitsluitsel over fitheid Trauner voor duel met Oranje
7
VZ Kort: Ruud Vormer zet na achttien seizoenen punt achter spelerscarrière
77
Vraag van Noa Vahle zorgt voor opschudding op persco Oranje: 'Lach je me uit?'
28
Chelsea gaat ontsnappingsclausule in contract van aanvaller van Barça lichten
15
Ronald Koeman ziet spits op laatste training van Nederlands elftal ontbreken
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties