Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jongste coach van Bundesliga flikt het onmogelijke: Hoffenheim de CL in

Laatste update:

Momenteel is Hoffenheim de nummer drie van de Bundesliga, met één punt voorsprong op Borussia Dortmund. Als het die plek vast weet te houden, kwalificeert de club zich direct voor de Champions League. Als het nog een plaats zakt, moet het via de voorrondes het kampioenenbal zien te bereiken. Het is hoe dan ook een prestatie van formaat, want Hoffenheim nam nog nooit deel aan de voorrondes van de Champions League.

Architect van het succes is de 29-jarige trainer Julian Nagelsmann. Toen de oefenmeester in februari 2016 bij Hoffenheim de leiding kreeg, stond de club zeventiende in de Bundesliga. "Natuurlijk willen we graag derde worden, dat is logisch. Ik wil ook graag kampioen worden, maar dat wordt moeilijk", grapt Nagelsmann tegenover BILD. "Dit is een enorm succes voor de club, ongeacht hoe de laatste vier wedstrijden lopen.

Door een doelpunt van Benjamin Hübner in de blessuretijd won Hoffenheim zondag van Eintracht Frankfurt. "Als we de eerste twee kansen hadden afgemaakt, loopt de wedstrijd heel anders. De druk ligt nu bij Borussia Dortmund, zij moeten derde worden. Wij hoeven dat niet, maar we willen het wel", zegt de jonge oefenmeester in gesprek met Kicker.

-
Denk jij dat Hoffenheim derde wordt in de Bundesliga?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties