Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jonker haalt aanvoerder Verhaegh na zeven jaar weg bij FC Augsburg

Laatste update:

De 33-jarige rechtsback zou een contract krijgen voor een jaar, met de optie voor een extra seizoen. Verhaegh laat de kans liggen om aan de slag te gaan in de Verenigde Staten, want een onbekende club uit de MLS zou interesse hebben getoond. Bij de nummer zestien van het afgelopen Bundesliga-seizoen moet hij de concurrentie aangaan met de Braziliaanse aankoop William.

DONE DEAL! Paul Verhaegh verruilt FC Augsburg voor VfL Wolfsburg! #wolfe #verhaegh #fcaugsburg

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

De transfer zat al enige tijd in de pijplijn, want Verhaegh was deze zomer niet met zijn ploeggenoten meegegaan op trainingskamp naar Engeland. "Na zeven mooie jaren voelt het vreemd om niet langer het shirt van Augsburg te dragen", vertelt Verhaegh op de website van de club. "Maar ik heb deze stap bewust gezet, omdat ik richting het eind van mijn carrière iets niets wil meemaken." Directeur Stefan Reuter spreekt van een moeilijke beslissing "Het is niet makkelijk om vlak voor de competitiestart je aanvoerder te verliezen."

"Paul heeft altijd alles gegeven voor het team, zowel op als buiten het veld", geeft Reuter aan. Verhaegh maakte zeven jaar geleden voor drie ton de overstap van Vitesse naar Augsburg en groeide er uit tot aanvoerder. Het afgelopen seizoen speelde de verdediger, die deel uitmaakte van het Oranje dat derde werd op het WK van 2014, 31 wedstrijden in de Bundesliga, waarin hij goed was voor 3 doelpunten.

Maakt Paul Verhaegh de juiste keuze?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties