Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jonker keert na 'prachtige jaren' bij Arsenal terug naar Bundesliga

Laatste update:

Jonker, die hoofd jeugdopleiding was bij Arsenal, gaat dus niet samenwerken met onder anderen Ton Lokhoff, die overigens wel in een andere functie aan de club verbonden zal blijven. "Ik ben blij dat ik hier ben. Ik ga nu eerst een beeld proberen te vormen van de selectie om te kijken wat er beter kan. Ik heb al wel met Diego Benaglio en Marcel Schäfer gesproken en die gesprekken waren erg prettig", zei Jonker op de persbijeenkomst. Het telefoontje van die Wölfe kwam voor hem wel als een 'verrassing'.

"Ik had er niet op gerekend. Het is dan ook allemaal zeer snel gegaan. Ik heb in een uur tijd beslist of ik deze kans wilde pakken en ik heb dus besloten om er op in te gaan." Jonker kon bij Arsenal naar eigen zeggen prettig werken en is de club dan ook dankbaar voor de samenwerking: "Ik heb er drie prachtige jaren gehad. Het was geweldig om deel van die club uit te maken. Ik wil er iedereen bedanken, van de directeur tot de supporters."

"Jonker kent Wolfsburg en heeft ook na zijn vertrek naar Londen regelmatig contact gehad met onze club", laat Olaf Rebbe op zijn beurt optekenen. De sportief directeur spreekt van een 'topoplossing': "Hij is een internationaal ervaren trainer en een bewezen Taktikexperte. Dat zijn belangrijke vereisten om met elkaar snel weer successen te kunnen boeken met Wolfsburg", aldus Rebbe. Jonker werkte eerder als assistent-trainer bij Wolfsburg en was zelfstandig trainer bij onder meer Willem II.

Een geschikte trainer voor VfL Wolfsburg?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
133

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties