Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jonker maakt vertrekwens bekend bij clubleiding Bayern München

Laatste update:

Bayern laat via de officiële clubwebsite weten dat Jonker naar de clubleiding toestapte met het verzoek na dit seizoen weg te mogen. "Het valt mij niet gemakkelijk weg te gaan bij Bayern. Ik heb hier een schitterende, succesvolle tijd gekend, maar nu zoek ik voor mezelf een nieuwe uitdaging." Jonker werd als assistent van Van Gaal kampioen en bekerwinnaar in het eerste seizoen. Ook werd de Champions League-finale bereikt; die werd verloren van Internazionale.

Sportief directeur Christian Nerlinger stelt dat de clubleiding van der Rekordmeister akkoord gaat met het verzoek van Jonker. "We danken hem voor zijn verrichte werk hier. Het wordt niet vergeten dat hij onder andere Bayern naar een Champions League-plek wist te loodsen in vijf cruciale weken van het seizoen. We wensen Andries en zijn gezin het beste."

Jonkers eerste serieuze werk als trainer was jeugdbondscoach bij de KNVB. Eind jaren negentig werd hij assistent-trainer bij FC Volendam en in 2002 nam Van Gaal hem mee richting Barcelona. Van 2003 tot 2006 stond Jonker vervolgens op eigen benen bij MVV; later was hij twee seizoenen hoofdcoach van Willem II. Met het tweede van Bayern, waar ook Timothy van der Meulen (ex-Ajax), Boy Deul (ex-Willem II) en Anduele Pryor (ex-Vitesse) spelen, staat hij dertiende in de Regionalliga Süd.

Andries Jonker zal een Eredivisieclub gaan trainen, volgend seizoen

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
12
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
67
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties