Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk gaat na totale deceptie in op aanstaande komst van Slot naar Liverpool

Laatste update:

Liverpool zoekt een opvolger voor Jürgen Klopp, die na negen jaar afscheid neemt als manager op Anfield. De Engelse grootmacht is druk bezig om Slot weg te halen bij Feyenoord. Er zou al een openingsbod van negen miljoen euro uitgebracht zijn, zo meldde The Athletic.

Zo bestaat de kans dat Van Dijk vanaf komende zomer een landgenoot als trainer krijgt. "Nee, er is niet met mij over gesproken door de club", zegt Van Dijk desgevraagd door verslaggever Bart Nolles.

Van Dijk is positief gestemd over de mogelijke komst van Slot. "Ik denk dat Slot misschien wel een van de betere Nederlandse coaches is van dit moment. Door de manier van spelen en zijn filosofie kan hij denk ik een Liverpool-coach zijn. Alleen, wat ik lees en ook hoor is dat het nog lang niet rond is."

Liverpool leed woensdagavond een uiterst pijnlijke nederlaag tegen Everton. The Reds zien het complete seizoen in de eindfase uit de handen glippen, erkent Van Dijk. "Ja, dat is wel duidelijk."

Liverpool streed mee op drie fronten, maar werd in de FA Cup uitgeschakeld door Manchester United, in de Europa League door Atalanta en heeft nu ook slechte papieren in de Premier League, waar Arsenal en vooral ook Manchester City dreigen weg te lopen.

"Dat doet pijn", aldus Van Dijk. "Dat is gewoon klote, eerlijk gezegd. Maar als we zo spelen als vandaag, vooral de strijd en de passie die we missen, dan heb je niets te zoeken in de titelrace. Zo makkelijk is het ook weer."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
5
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
4
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
32
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties