Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overgebleven ADO-fans saboteren wedstrijd bij kansloze 4-0 achterstand

Laatste update:

ADO wist vooraf dat het minimaal eenmaal moest scoren en zocht dan ook direct de aanval. Het resultaat was een schot van Jari Vlak, die via de rug van Kenzo Goudmijn over schoot. Na nog geen drie minuten spelen was het aan de andere kant raak. Stijn van Gassel speelde diep op Troy Parrott, die passte op Goudmijn. De middenvelder stak Parrott vervolgens weg en zag de Ier met een heerlijke stift de score openen: 1-0.

De Kralingers probeerden direct om ADO nog meer pijn te doen. Goudmijn legde aan en zag zijn schot net over vliegen. De uitstekend spelende Goudmijn strooide met passes en zette ook Mimeirhel Benita aan het werk. De rechtsback dacht een assist af te leveren, maar er ging een streep door de uiteindelijke treffer van Parrott omdat Benita buitenspel bleek te hebben gestaan.

Excelsior drukte door en duwde ADO helemaal terug. De Hagenezen slaagden er niet in om de Rotterdamse aanvallen aan banden te leggen en keken na een klein half uur spelen tegen een 2-0 achterstand aan. Lazaros Lamprou had een steekpassje in huis op Parrott, die andermaal met een heerlijk stiftballetje scoorde: 2-0.

ADO had werkelijk niets in te brengen in het Van Donge & De Roo Stadion en het werd nog erger toen Henk Veerman hands maakte in de zestien van Excelsior en Parrott vanaf de stip zijn hattrick completeerde: 3-0. Een geweldige dieptepass van Goudmijn, vijf minuten voor rust, leverde het volgende Rotterdamse doelpunt op. Driouech nam de bal mee met zijn borst en vond een gaatje in de korte hoek: 4-0.

De kansloze achterstand van ADO leidde tot de nodige frustratie bij de meegereisde supporters. Zo lieten zij een spandoek zien om hun onvrede over de tactiek van Kalezic te uiten: "Trainer zoekt 'winnende' tactiek. Schijt aan spelers en publiek?" Vele ADO-supporters besloten het stadion voortijdig te verlaten.

De overgebleven ADO-supporters besloten de wedstrijd te verstieren door vuurwerk op het veld te gooien. Op beelden was goed te zien dat dat vuurwerk tot kleine brandjes op het veld leidde. Op het kunstgrasveld waren daarna enorme schroeiplekken te zien. Ook is het veld niet helemaal egaal meer.

Meer nieuws

Engelse media uiten massale kritiek op één international na moeizame EK-start
31
Dusan Tadic steekt live op televisie de loftrompet over Erik ten Hag
13
Valentijn Driessen ziet drie Nederlandse dissonanten tegen Polen
35
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
149
Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
17
Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties