Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'

Laatste update:

"De speler van de dag? Dat is voor mij Aké", zo begint Perez. "Ik vond hem echt weergaloos vandaag. Ik vond hem een stille kracht, maar nu vind ik het wel iemand die je iets meer hoort."

"Hij was echt steengoed. Bij de eerste goal was hij degene die doordekte, waardoor de bal bij Cody Gakpo kwam. Bij die tweede goal had Aké wat meer geluk, maar hij was er wel weer bij betrokken."

"In interviews hoor je hem ook zeggen dat het wel leuk en aardig is geweest met vrienden zijn, en dat ze nu ook echt moeten presteren. Hij leert natuurlijk ook veel bij de club, waar hij natuurlijk ook een grote rol heeft gekregen."

"Vandaag vond ik hem ook weer ijzersterk verdedigen", besluit Perez. "Ook in aanvallend opzicht heeft hij eigenlijk twee keer een assist geleverd met een verdedigende actie. Althans, die tweede actie vond ik een assist."

De eveneens aanwezige Kees Kwakman sluit zich aan bij de woorden van zijn collega. "Als jij onbetwiste basisspeler bent bij Manchester City... Ook in voetballend opzicht. Eerst was er natuurlijk een beetje discussie of hij wel linksback zou kunnen."

"In de opbouw kwam hij eerder niet echt op, maar tegen Polen deed hij het ook hartstikke goed. Hij vult die flank natuurlijk iets anders in dan Denzel Dumfries, maar Aké doet het natuurlijk uitstekend", aldus Kwakman.

Meer nieuws

Bizarre uitspraak van Ronald de Boer over Veerman gaat viral na vroege wissel
72
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
147
Grensrechter zakt door extreme hitte in elkaar in Copa América-duel Peru-Canada
1
Lautaro Martínez schiet Argentinië vlak voor tijd naar kwartfinale Copa América
0
Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
31
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties