Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Jordan is een fantastische speler, met de stijl van Cristiano Ronaldo'

Laatste update:

"Jordan is een fantastische speler, daarover bestaat geen twijfel", merkt Abdul Rahim op tegen Citi FM. "Hij heeft de stijl van Cristiano Ronaldo, heeft meer skills dan André (de 21-jarige broer van Jordan en Abdul Rahim, red.) en ik en hij is ook langer. Hij is weliswaar de jongste van ons, maar toch ook de langste. Aan de bal is hij enorm goed en hij scoort vanuit iedere hoek."

"Snel is hij ook", voegt Abdul Rahim lovend toe. "Hij is pas negentien, maar heeft alles in huis om een grote spits te worden die het maakt in de Ligue 1. Ik denk dat hij één van Ghana's beste aanvallers ooit zal worden." André, Abdul Rahim en Jordan zijn alledrie zoons van Abedi Pelé, een Afrikaanse voetballegende. Marseille-trainer Didier Deschamps sprak onlangs ook al zijn waardering uit voor de vorderingen van Jordan, die al tot 2015 werd gebonden.

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
0
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
1
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties