Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jordania: 'Laat niemand denken dat het ooit om geld is gegaan'

Laatste update:

In een groot interview met De Telegraaf zegt Jordania dat hij nog steeds naar alle thuiswedstrijden van Vitesse gaat, dat hij een rotsvast vertrouwen heeft in Peter Bosz als hoofdtrainer en dat de club hem altijd aan het hart zal blijven gaan. Toen hij begon in Arnhem hielp het om dingen in gang te zetten met geld. "Maar met alleen miljoenen red je het niet", zegt Jordania. "Aan het eind van de rit gaat het om visie en om voetbalverstand. Daarin heb ik mijn bijdrage geleverd en die wil ik blijven leveren."

De Georgische zakenman wil het misverstand uit de wereld helpen dat hij goed heeft geboerd met zijn handelingen in Arnhem. Hij zegt geen cent over te hebben houden aan de overdracht van zijn aandelen aan Chigirinskiy en wie dat wel beweert, weet volgens hem niet waar hij over praat. "Laat niemand denken dat het bij mij ooit om geld is gegaan, waarom ik mijn ziel en zaligheid in Vitesse heb gestoken", waarschuwt Jordania in de ochtendkrant.

Toen Jordania in augustus 2010 arriveerde, liet hij na twee maanden Theo Bos vertrekken als trainer. Daarna kwam Albert Ferrer, die slechts het seizoen afmaakte en daarna ook kon gaan. Ter opvolging werd John van den Brom aangetrokken en hij zat gedurende het seizoen 2011/12 op de bank. Fred Rutten zat daarna ook een complete jaargang in de dug-out bij Vitesse en werd vervolgens opgevolgd door Bosz.

Merab Jordania's komst heeft Vitesse goed gedaan, de laatste drie jaar

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties