Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jorg Weiler noemt moment wanneer Mario Götze 'briljant' wordt voor PSV

Laatste update:

Weiler had aanvankelijk gedacht dat Götze afgelopen zomer meer mogelijkheden zou krijgen, toen hij transfervrij was nadat zijn contract bij Borussia Dortmund afgelopen was. "Hij heeft de beste techniek die ik ooit heb gezien, maar fysiek had hij het lastig in Duitsland", stelt de journalist. "In Dortmund praat men niet echt meer over Mario, maar ik zie hem op televisie af en toe wel voorbijkomen. Zo te zien zit hij nu op zeventig procent van zijn kunnen. Zijn zelfvertrouwen is groeiende. Vanaf januari wordt hij briljant bij PSV."

Götze fungeerde bij PSV voorlopig nog niet als aangever, tot verbazing van Weiler. "Of hem dat frustreert? Nee, hij is iemand die iedereen beter wil laten spelen. Mario is een teamspeler, dat zit ook in zijn karakter. Het is geen egoïstische jongen", geeft Weiler te kennen. Hij denkt dat het voor Götze lastig wordt om van de partij te zijn op het EK van komende zomer. De 63-voudig Duits international speelde in november 2017 zijn laatste interland.

"Hij speelt goed, maar bondscoach Joachim Löw haalt niet zo snel iemand terug die hij eerder heeft afgeschreven. Kijk maar naar Mats Hummels, Thomas Müller en Jérôme Boateng. Nee, Götze moet voor langere tijd nog beter spelen", aldus Weiler. Götze heeft bij PSV een contract tot 2022 en de journalist van BILD ziet hem in ieder geval tot die tijd in Eindhoven blijven. "Hij wil plezier hebben, hij wil niet snel weg bij PSV. Dat heb ik van hem gehoord. Ik kom hem regelmatig tegen op straat en hij is erg gelukkig nu."

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties