Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jorge Jesus ontslagen bij Benfica; Nélson Veríssimo neemt roer over

Laatste update:

Jesus keerde in de zomer van 2020 terug naar Benfica, waar hij eerder zes jaar met succes had gewerkt en onder meer drie landstitels vierde. Zijn tweede termijn verliep echter minder succesvol. Benfica slaagde er vorig seizoen niet in om de groepsfase van de Champions League te bereiken en eindigde in de competitie met een achterstand van negen punten op kampioen Sporting Portugal. Dit seizoen haalde Benfica weliswaar Champions League en daar werd ten koste van Barcelona overwinterd, maar in de competitie bedraagt de achterstand op koplopers FC Porto en Sporting Portugal reeds vier punten.

Benfica ging een week geleden met 3-0 onderuit op bezoek bij FC Porto in de achtste finale van de Taça de Portugal en die pijnlijke nederlaag is Jesus uiteindelijk fataal geworden. Eigenlijk had de selectie van Benfica dinsdagochtend om 11.00 uur moeten trainen, maar die sessie werd uitgesteld. De spelers die zich al op trainingscomplex Seixal hadden gemeld, zijn inmiddels weer huiswaarts gekeerd. Onder hen was ook Pizzi, die door Jesus uit de selectie was gezet na een aanvaring naar aanleiding van het verlies tegen FC Porto. Met dat besluit zou Jesus een deel van de spelers tegen zich in het harnas hebben gejaagd.

Overigens genoot Jesus ook weinig steun meer onder de fans van Benfica. Er werd zelfs een website in het leven geroepen om hem richting Flamengo 'te klikken'. Jesus werd in verband gebracht met een terugkeer naar de Braziliaanse grootmacht, waar hij eerder tussen 2019 en 2020 aan het roer stond en die na het ontslag van trainer Renato Portaluppi op zoek is naar een nieuwe trainer.

Opvolger Veríssimo is trainer van Benfica B, dat de koploper is op het tweede niveau van Portugal en dinsdagavond in het nabij Porto gelegen Santa Maria da Feira tegen Feirense speelt. Het is de bedoeling dat hij het eerste elftal van Benfica onder zijn hoede neemt tot het eind van het seizoen. Zijn debuutwedstrijd is een zware: Benfica bereidt zich voor op de uitwedstrijd tegen FC Porto van donderdagavond. Bij een overwinning bouwt Porto de voorsprong op Benfica uit tot zeven punten.

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
2
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
23
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties