Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dit is de enige competitie in de top 30 van Europa die VAR niet gaat invoeren

Laatste update:

De Svenska Fotbollförbundet (SvFF) leek de invoering van de VAR een goed systeem en besloot over te gaan tot een stemming. De 32 clubs die uitkomen op het eerste en tweede niveau mochten stemmen over de invoering van het systeem.

Uiteindelijk werd met 18 tegen 16 stemmen besloten om de VAR niet in te voeren in Zweden. Daarmee is de Allsvenskan nu de enige competitie in de top 30 competities van Europa zonder VAR.

Dat heeft te maken met het feit dat in Zweden de 50%+1 regel bestaat. Het betekent dat de leden van de club, en vaak zijn dat fans, het merendeel van de stemrechten in handen moeten hebben.

Na de stemming reageerde Fredrik Reinfeldt, voorzitter van de SvFF, tegenover de Zweedse pers. "Ik respecteer de democratie en dus deze uitkomst. We zullen de VAR niet invoeren."

In Nederland wordt de VAR vanaf het seizoen 2016/17 gebruikt. Eerst alleen in het bekertoernooi en vanaf het seizoen 2018/19 ook in de Eredivisie.

De Keuken Kampioen Divisie heeft nog altijd niet de beschikking over een videoscheidsrechter.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
20
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties