Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jorge Sánchez: 'Dat is mijn bijnaam in Mexico; ik heb er ook een tatoeage van'

Laatste update:

"Wat ik voor type speler ben? Ik ben een speler met veel strijdlust. Ik vecht voor iedere bal", vertelt Sánchez. "In Mexico noemen ze me een guerrero (vrij vertaald: strijder). Zo beschouw ik mezelf ook. Ik heb er zelfs een tatoeage van laten zetten. Als ik word losgelaten op het veld, gooi ik zelfs mijn hoofd omhoog in een duel als dat nodig is. Ik stop nooit met rennen. Ik houd ervan en probeer die mentaliteit ook over te brengen op mijn teamgenoten. Dat is mijn stijl."

"Het is altijd mijn droom geweest om in Europa te spelen", vervolgt Sánchez. "Ik heb ooit een boek over Johan Cruijff gelezen. Voor mij is dat iets dat een stempel op mij heeft gedrukt, iets dat je niet verwacht. Je leest als kind een boek en nu is het de werkelijkheid. Dit is echt een droom die uitkomt." De rechtsachter benadrukt dat Álvarez, met wie hij samenspeelde bij CF América, een cruciale rol heeft gespeeld bij zijn keuze voor Ajax.

"Ik ben hem heel erg dankbaar", zegt Sánchez na het bekijken van een door Álvarez ingesproken welkomstvideo. "Hij heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Mede dankzij hem zit ik hier nu, want hij heeft me laten groeien. Zowel op als naast het veld. We gaan samen veel prijzen winnen hier. Het is heel belangrijk voor me dat ik hem hier tegenkom. We hebben samen gespeeld bij Club América. Sindsdien hebben we een hechte band. Bij de Mexicaanse ploeg delen we altijd een kamer", aldus Sánchez.

Eredivisie
Ajax
6 - 1
FC Groningen

Meer nieuws

John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
4
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
25
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
20
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties