Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joris Delle verruilt Feyenoord transfervrij voor avontuur in Zuid-Afrika

Laatste update:

"Ik ben blij dat ik aan de slag mag bij deze prachtige club, ik kijk uit naar het avontuur in Zuid-Afrika. Waarschijnlijk ben ik de eerste Franse speler in de geschiedenis, maar ik zou ook graag de eerste willen worden die met deze club prijzen kan verzamelen", laat Delle weten op de website van zijn nieuwe werkgever. Feyenoord haalde de Fransman een jaar geleden binnen als derde doelman, achter Justin Bijlow en Kenneth Vermeer.

Door blessures van Bijlow en Vermeer kwam Delle dit seizoen nog tot twee wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord, tegen FC Emmen (4-0 zege) en Vitesse (1-1). Het contract van de sluitpost in Rotterdam-Zuid werd uiteindelijk niet verlengd, waardoor hij transfervrij op zoek kon naar een nieuwe club. Feyenoord vond afgelopen week met Nick Marsman de opvolger van Delle. De nieuwe derde doelman werd transfervrij overgenomen van FC Utrecht.

Delle werd opgeleid door FC Metz, waarna hij voor OGC Nice, Cercle Brugge en RC Lens speelde alvorens hij in Nederland terechtkwam. De Fransman stond twee jaar onder de lat bij NEC, voor wie hij tot 73 officiële wedstrijden kwam. Een jaar geleden koos Delle voor een transfervrije overstap naar Feyenoord. Nu gaat de doelman dus aan de slag bij Orlando Pirates, afgelopen seizoen achter kampioen Mamelodi Sundowns de nummer twee van de Zuid-Afrikaanse competitie.

Logische keuze van Joris Delle?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties