Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jorrit Hendrix gaat 16.000 kilometer verderop nieuw avontuur aan

Laatste update:

De 28-jarige Hendrix is sinds juli clubloos. Toen liep zijn eenjarige contract bij 2. Bundesliga-club Fortuna Düsseldorf af. De Panninger speelde daarvoor voor Spartak Moskou, de club die hem in 2021 overnam van PSV. Bij geen van zijn werkgevers vond hij echter hetzelfde geluk als in Eindhoven.

Hendrix speelde in totaal 239 duels voor PSV sinds zijn debuut in 2013. Daarin was hij goed voor 8 goals en 17 assists. Ook schopte Hendrix het tot Oranje: in augustus 2016 ontving de linkspoot zijn haasje. In 2022 speelde hij nog op huurbasis voor Feyenoord. De Rotterdammers bedongen toen een optie tot koop, maar besloten daar geen gebruik van te maken.

In Australië kijkt men uit naar de komst van Hendrix. "De middenvelder, een bewezen winnaar, zal diepte en internationale ervaring toevoegen aan de ploeg", zo valt te lezen op de clubsite. Marcelo, die tussen 2010 en 2013 het shirt van PSV droeg, staat eveneens onder contract bij de club uit Sydney. Hendrix zal komende week arriveren bij zijn nieuwe werkgever.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties