Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

José Mourinho doet openbaring over Steven Bergwijn: 'Ik ben altijd eerlijk'

Laatste update:

Na een slepende transfersoap, waarin PSV-directeur Toon Gerbrands de onderhandelingen tijdelijk stillegde, vertrok Bergwijn eind januari uiteindelijk voor 32 miljoen euro naar Tottenham. "Aanvankelijk, en ik ben hier altijd eerlijk over, was Bergwijn niet mijn eerste optie toen we afgelopen winter besloten om de transfermarkt op te gaan", aldus Mourinho, die niet zegt wie er buiten Bergwijn in beeld waren. Tottenham was volgens de Engelse media eind januari aanvankelijk op zoek naar een centrumspits, nadat aanvoerder Harry Kane een zware spierblessure had opgelopen. Toen Krzysztof Piatek van AC Milan en Islam Slimani van Leicester City onhaalbaar bleken, schakelden the Spurs door naar Bergwijn.

Verbijstering na goal Bergwijn: 'Ik zou hem in de pauze klappen uitdelen'

Roy Keane kwam zaterdag met een spijkerharde analyse na het fraaie doelpunt van Steven Bergwijn.Lees artikel

Mourinho begint vervolgens aan een lovend betoog over zijn 22-jarige pupil. "Achteraf is het een geweldige beslissing geweest. Een speler met een geweldige toekomst, die zowel aan de rechter- als linkerkant kan spelen. Hij is een goede speler, een goede professional en een goede jongen. Gefeliciteerd aan mijn club, voor de manier waarop ze het gedaan hebben. We zijn meer dan blij met hem, niet alleen vanwege zijn leeftijd, maar ook vanwege zijn professionele houding. De manier waarop hij traint, waarop hij leeft. Hij is van het soort dat alleen maar beter kan worden."

Over mogelijke aankopen deze zomer wil Mourinho nog niet veel kwijt. "Je ziet andere clubs al investeren en belangrijke aankopen doen, terwijl er nog acht wedstrijden te gaan zijn", aldus de Portugees. "Of ik verwacht dat we niets doen en volgend seizoen met exact dezelfde selectie verdergaan? Mijn antwoord is nee. Ik verwacht dat we ons gaan versterken op twee of drie posities."

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
14
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
24
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
33
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties