Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

José Mourinho geeft zichzelf opvallend schouderklopje na debuutjaar

Laatste update:

Mourinho stapte in november in bij Tottenham toen de Londense formatie na twaalf wedstrijden teleurstellend veertiende stond in de Premier League. Van de 35 wedstrijden die Tottenham in alle competities speelde onder de Portugees, werden er 16 gewonnen, 8 geremiseerd en 11 verloren; in de Premier League won men in 26 duels 13 keer, terwijl er 6 keer werd gelijkgespeeld en 7 keer verloren.

Tottenham moest tot voor vandaag Wolverhampton Wanderers voor zich dulden op de ranglijst, maar doordat die ploeg met 2-0 verloor van Chelsea was het gelijkspel bij Crystal Palace voldoende om de zesde plaats op doelsaldo over te nemen en kwalificatie voor de voorronde van de Europa League af te dwingen. "Vandaag was het niet onze beste wedstrijd, maar we hebben de afgelopen periode goed gespeeld en de juiste resultaten geboekt", vertelt Mourinho na afloop tegenover diverse Engelse media.

"Uit persoonlijk oogpunt ben ik blij, want als we de ranglijst erbij pakken sinds mijn komst, dan zijn we als vierde geëindigd. Dat is een goede prestatie, gezien alle problemen die we gehad hebben", geeft de coach zichzelf een schouderklopje. De door Mourinho gedeponeerde stelling klopt overigens: Tottenham pakte sinds zijn komst 45 punten uit 26 competitiewedstrijden en daarmee presteerden alleen Manchester United (50 punten uit 26 competitiewedstrijden), Manchester City (56 punten uit 26 competitiewedstrijden) en Liverpool (65 punten uit 26 competitiewedstrijden) beter in dezelfde periode.

Mourinho is met name zeer tevreden over de vorm die zijn ploeg na de corona-onderbreking heeft geëtaleerd, met overwinningen op West Ham United (2-0), Everton (1-0), Arsenal (2-1), Newcastle United (1-3) en Leicester City (3-0), remises tegen Manchester United (1-1), Bournemouth (0-0) en Crystal Palace (1-1) en een nederlaag tegen Sheffield United (3-1). "Op basis van de resultaten na de lockdown zouden we als derde of vierde zijn geëindigd. Dat is ook de plek waar we thuishoren", stelt Mourinho, die opnieuw gelijk heeft: na de corona-onderbreking pakten alleen Manchester United (21 punten uit 9 competitiewedstrijden) en Manchester City (24 punten uit 9 competitiewedstrijden) meer punten, terwijl Southampton net als Tottenham 18 punten overhield aan 9 competitiewedstrijden.

Mourinho hoopt volgend seizoen vaker te kunnen beschikken over een volledige selectie, zo geeft hij tot slot aan. "Ik wil een veld vol spelers hebben, niet een medische kamer. We willen onze beste spelers behouden en onszelf daarnaast versterken. Of we tien nieuwe spelers gaan kopen? Nee. Of we 110 miljoen euro gaan betalen voor één speler? Nee. We wachten rustig af, maar de spelersmarkt is op dit moment apart. Ik weet niet of we met nieuwe spelers zullen beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen."

Meer nieuws

Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
3
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
30
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
12
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
11
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties