Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

José Mourinho onthult voor welke oud-werkgever hij het minst voelt

Laatste update:

Mourinho stond gedurende zijn loopbaan achtereenvolgens aan het roer bij FC Porto, Chelsea, Internazionale, Real Madrid, opnieuw Chelsea, Manchester United, Tottenham en nu dus Roma. The Special One won overal waar hij kwam prijzen, maar bij the Spurs lukte dat niet. Mourinho was 86 wedstrijden lang de eindverantwoordelijke bij de Londenaren, maar kijkt niet per se met een goed gevoel terug op zijn tijd daar.

De Portugees wordt op de persconferentie van Roma gevraagd naar zijn relatie met de supporters van de Italianen. "Ik hoop niet dat mijn woorden verkeerd worden geïnterpreteerd door de fans van Tottenham, maar de club waar ik het minste bij voel is Tottenham. Dat komt met name omdat het stadion leeg was vanwege de coronapandemie en Daniel Levy me de finale van de EFL Cup ontnam (Mourinho werd enkele dagen voor de eindstrijd ontslagen, red.)." De wedstrijd op Wembley tegen Manchester City werd, met interim-manager Ryan Mason aan het roer, overigens met 1-0 verloren.

"Ik heb geen spijt en koester geen slechte gevoelens", legt Mourinho uit. "Er werken veel aardige mensen bij Tottenham die ik het allerbeste wens, zelfs meneer Levy. Maar voor iemand met mijn geschiedenis en carrière is het vreemd dat het zo is gelopen. Uiteindelijk opende het de deur richting Roma en ik ben erg blij om hier te zijn." De trainer voelde bij andere clubs wel 'een hele sterke connectie'. "Ik geef altijd alles, zoals de supporters ook dagelijks kunnen zien. Ik ben een Roma-fan, een Real-fan, een Inter-fan... Ik zal altijd alles geven voor Roma, zoals ik dat ook voor alle andere clubs heb gedaan."

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
15
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
44
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
36
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties