Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

José Mourinho reageert op geheel eigen wijze op interesse van PSG

Laatste update:

"PSG? Als ze naar mij op zoek zijn geweest hebben ze me niet gevonden. En ze hebben me ook niet benaderd", benadrukt Mourinho in een reactie aan Sky Italia. Het management van de trainer voert gesprekken met PSG, wist de Franse sportzender RMC Sport maandag te melden. Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft reeds enkele gesprekken gevoerd met Luis Campos, de technisch directeur van de Parijzenaren. Mourinho zelf wil dus nog geen inhoudelijke reactie geven over de vermeende onderhandelingen met PSG.

Focus op Europa League
Mourinho geeft in hetzelfde interview hoog op over Xabi Alonso, die trainer van Bayer Leverkusen die onder hem enige tijd speelde bij Real Madrid. "Onze verstandhouding is geweldig, meer dan gebruikelijk tussen een speler en een trainer." De Roma-coach kent inmiddels ook de kwaliteiten van Leverkusen. "Hun manier van counteren is bijna ongeëvenaard, dat is duidelijk. Daar zijn ze geweldig in. Ze verdedigen, wachten op balverlies van de tegenstander en zijn dan nauwelijks af te stoppen. Ze beschikken namelijk over zeer snelle spelers", deelt Mourinho complimenten uit aan Alonso en diens spelersgroep.

Volgens Mourinho haalt Alonso het optimale rendement uit Leverkusen. "Hij gebruikt een manier van spelen die past bij zijn spelers. Vijf of zes van zijn spelers kunnen zo de 100 meter rennen met Marcell Jacobs op de Olympische Spelen", verwijst de coach naar de Italiaanse atleet die in 2021 tweemaal goud veroverde op de Olympische Spelen in Tokio. Moussa Diaby en Jeremie Frimpong zijn gezien de statistieken de echte snelheidsduivels in de Bundesliga, Diaby staat derde met een gemiddelde snelheid van 36,52 kilometer per uur. Frimpong haalde de 36 kilometer per uur en bezet daarmee plek vijf.

Snelste spelers in de Bundesliga:
1. Karim Adeyemi (Borussia Dortmund) 36,65 km/u
2. Alphonso Davies (Bayern München) 36,53 km/u
3. Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) 36,52 km/u
4. Nathan Ngoumou (Borussia Mönchengladbach) 36,17 km/u
5. Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) 36 km/u
6. Sheraldo Becker (1. FC Union Berlin) 36 km/u

Vind jij José Mourinho geschikt voor PSG?

Meer nieuws

Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
24
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
24
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
3
De Eredivisie is spoedig opnieuw een Indonesisch international rijker
6
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties