Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Josep Guardiola past beter bij Manchester United dan José Mourinho'

Laatste update:

In gesprek met de BBC zegt Cantona dat het defensieve voetbal van Mourinho niet strookt met de 'identiteit' van de club. Hij noemt Mourinho evenwel een toptrainer en vindt hetzelfde van Guardiola. "Maar ik zie liever aanvallend voetbal met meer creativiteit. Zo heb ik zelf ook altijd geprobeerd te spelen. Ik begrijp niet waarom Manchester United een trainer aanstelt die verdedigend voetbalt."

"Ik houd van Mourinho, maar ik kijk liever naar een ploeg als Barcelona", vervolgt de Fransman. Het is volgens Cantona 'een stuk logischer' dat een trainer als Guardiola de lakens uitdeelt bij Manchester United. De Spanjaard werkt echter voor de stadsrivaal. "Ik kijk zelf niet naar Manchester City, want het is Manchester City. Maar ik zou graag een ploeg in actie zien die door Guardiola wordt getraind."

Op de persconferentie voor het thuisduel met Brighton & Hove Albion wordt Mourinho naar de opmerkingen gevraagd. Hij vindt ze misplaatst. "Nog meer ambitie tonen dan we al doen in thuiswedstrijden wordt lastig. Ik zou niet kunnen bedenken wie meer ambitie toont op het veld. Tegen Newcastle United speelden we met Paul Pogba, Marcus Rashford, Anthony Martial, Juan Mata en Romelu Lukaku", somt Mourinho op. "Onze backs, Antonio Valencia en Ashley Young, zijn buitenspelers. Dat weet iedereen. Dus ik zou niet weten wat je nog meer wilt."

Met wie ben je het meer eens?

Meer nieuws

Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
7
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
9
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties