Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Josep Guardiola roemt twee grootste uitblinkers na belangrijke zege op Arsenal

Laatste update:

Voor de tweede keer dit seizoen won Manchester City van Arsenal. Afgelopen januari zegevierde de ploeg van Guardiola thuis met 1-0 in de vierde ronde van de FA Cup. Ruim twee weken later wist City in de Premier League de eerste van de twee competitieduels met Arsenal in winst om te zetten. Guardiola was vol lof over al zijn spelers, maar noemde twee namen die er volgens hem bovenuit staken.

"De spelers haalden in de wedstrijd tegen Arsenal een geweldig hoog niveau. Bernardo Silva en Rúben Dias waren in de tweede helft echt de sleutel tot deze overwinning. Ook ben ik heel blij voor Jack Grealish", zei de Spanjaard. De Engelsman zette City twintig voor tijd op een 1-2 voorsprong en tekende pas voor zijn derde seizoenstreffer aan. "Hij werkt heel hard en qua doelpunten en assists zit hij er vaak tegenaan, maar de laatste weken gaat het erg goed bij hem", zo sprak Guardiola. Grealish moest na zijn treffer vanwege een blessure het veld overigens verlaten.

Door de overwinning nam City de koppositie over van Arsenal, zij het op doelsaldo en met een wedstrijd meer gespeeld. Guardiola was na afloop dan ook realistisch. "Het is fantastisch om in dit stadion drie punten te pakken. Maar zij (Arsenal, red.) hebben natuurlijk nog wel een wedstrijd minder gespeeld. Arsenal was in de eerste helft veel beter dan wij. Gelukkig begonnen wij de tweede helft agressiever en kwamen wij meer en meer in de wedstrijd. Het was echt niet makkelijk in de eerste helft en dat zag je wel aan ons spel." Komend weekend gaat City op bezoek bij laagvlieger Nottingham Forest. Arsenal brengt een bezoek aan middenmoter Aston Villa.

Premier League
Arsenal
1 - 3
Manchester City

Meer nieuws

AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
5
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
4
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties