Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Josep Guardiola wil na positieve uitspraak toeslaan in München en Napels'

Laatste update:

The Guardian meldt dat Manchester City na de uitspraak zelf de transfermarkt op kan en Guardiola heeft volgens de kwaliteitskrant een transferbudget van 150 miljoen pond, om en nabij de 160 miljoen euro, meegekregen. Voor dat geld wil hij vooral zijn defensie versterken, aangezien deze linie dit seizoen de zwakste plek was in het elftal dat er niet in slaagde om zijn Premier League-titel te prolongeren.

Voornaamste doelwit is Bayern München-verdediger David Alaba, die zowel als linksback als als centrale verdediger uit de voeten kan. Guardiola kent de international van Oostenrijk van hun gezamenlijke tijd bij der Rekordmeister en weet dus wat hij kan verwachten. Naast Alaba staat ook Napoli-stopper Kalidou Koulibaly hoog op het verlanglijstje.

Behalve een linksback en een centrale verdediger is Guardiola eveneens op zoek naar een nieuwe spits, al is het nog de vraag of hij deze zomer al wil toeslaan. Sergio Agüero vertrekt waarschijnlijk volgend jaar uit het Etihad Stadium en zijn eventuele opvolger zou dan al een seizoen kunnen wennen. Het versterken van de verdediging geniet echter prioriteit voor de Spaanse oefenmeester.

Denk jij dat David Alaba volgend seizoen voor Manchester City speelt?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
0
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
13
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties