Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joshua Brenet wordt per direct uit de selectie van FC Twente verwijderd

Laatste update:

Brenet maakte afgelopen weekend tijdens de uitwedstrijd bij PSV (3-1 nederlaag) geen beste indruk en werd gewisseld door Jans. De oefenmeester liet toen na afloop al weten dat hij bijzonder ontevreden was over zijn rechterkant, aangezien ook Václav Cerny vroegtijdig naar de kant moest, en heeft nu medegedeeld dat Brenet de wissel niet kon verkroppen. In minuut 63 viel Alfons Sampsted voor hem in.

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden

De afgelopen dagen heeft de vleugelverdediger voor zichzelf getraind. Eerder dit seizoen kreeg Jans ook al te maken met een klagende speler. Toen maakte Virgil Misidjan zijn onvrede over een reserverol kenbaar. "Als Joshua het net zo oppakt als Virgil, dan hebben we iets bereikt met z'n allen", stelt Jans. De nummer vijf van de Eredivisie komt zaterdag tegen Heerenveen dus zonder Brenet in actie en dat betekent dat Sampsted waarschijnlijk een basisplaats krijgt.

De oefenmeester heeft nu wel de nodige problemen voor het treffen met de Friezen van aankomende zaterdag. Brenet is dus afwezig en ook Anass Salah-Eddine kan mogelijk niet spelen. De linksback was de afgelopen dagen ziek en trainde vrijdag pas weer mee. Misidjan is daarnaast ook ziek en de blessures van Michal Sadílek en Daan Rots waren al bekend. Tenslotte moet ook Ramiz Zerrouki verstek laten gaan wegens een schorsing.

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties