Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joshua Kimmich baart opzien met felle kritiek: 'Ik was verbijsterd'

Laatste update:

"Ik zag het eerst in de media en een dag later vertelden de drie jongens het mij", memoreert de verdediger van de Duitse topclub in gesprek met onder meer Goal. "Ja, ik was verbijsterd. Ik ken de nationale ploeg alleen maar met deze drie jongens erbij. In de afgelopen tien jaar hebben ze de ploeg vormgegeven. Ze hebben ons wereldkampioen gemaakt (in 2014, red.)."

"Vanuit het perspectief van de speler kan ik wel zeggen dat de wijze waarop dit is gegaan niet goed was. Ik begrijp echt dat de jongens teleurgesteld zijn." Löw wil verjongen bij het nationale team en laat de veteranen voorlopig links liggen, maar Kimmich denkt dat zowel Hummels, Müller als Boateng nog jaren meekan bij die Mannschaft.

"Zeker als je in ogenschouw neemt dat ze nog maar 29 of 30 jaar oud zijn. Thomas heeft honderd wedstrijden gespeeld voor Duitsland! Zo'n afscheid verdien je dan niet. Voetbal wordt vaak besproken in termen van jong en oud. Ik denk dat geen enkele van deze jongens te oud is om in de nationale ploeg te spelen", is Kimmich duidelijk.

De vleugelverdediger annex middenvelder denkt dat de boodschap van Löw hard aankwam bij zijn ploeggenoten van Bayern. "Dit laat je niet zomaar los. Ik ben zelf speler van de nationale ploeg en ik weet hoe speciaal het is om voor Duitsland uit te komen. Ik denk niet dat je dit in twee dagen hebt verwerkt", besluit de 38-voudig A-international zijn verhaal.

Ben jij het eens met Joshua Kimmich?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
5
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
24
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
12
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
15
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties