Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sky Sports ontvouwt Chelsea's viernamige shortlist om Pochettino te vervangen

Laatste update:

Eigenaar Todd Boehly moet daarom de knoop doorhakken wie er volgend jaar voor de groep staat in West-Londen. De trainersmarkt lijkt niet uit te puilen van geschikte kandidaten en het is derhalve geen gemakkelijke keuze om een vervanger voor Pochettino aan te stellen.

Toch heeft de clubleiding van Chelsea vier mannen in het vizier als potentieel nieuwe trainer. Twee daarvan wisten hun team vorig seizoen vanuit de Championship naar de Premier League te loodsen.

Kieran McKenna zou namelijk in beeld zijn bij Chelsea. De huidige trainer van Ipswich Town voltooide in twee jaar twee opeenvolgende promoties, eerst van de League One naar de Championship en vervolgens naar de Premier League.

Een knappe prestatie, die dit decennium nog niet eerder behaald werd. Southampton was twaalf jaar geleden de laatste ploeg die dat flikte. Wat betreft McKenna zijn er dan ook meerdere kapers op de kust.

Ook Manchester United heeft namelijk al oriënterende gesprekken gevoerd met de Noord-Ier, daar de clubleiding uit Manchester nog altijd geen besluit heeft genomen over de nabije toekomst van Erik ten Hag als manager.

Behalve McKenna staat ook Enzo Maresca op de kandidatenlijst. De Italiaan volgde Dean Smith aan het begin van het seizoen op bij Leicester City en bracht the Foxes binnen één seizoen terug naar het hoogste niveau in Engeland. Zijn ontsnappingsclausule bedraagt volgens Fabrizio Romano zo'n tien miljoen euro.

Behalve Championship-coaches McKenna en Maresca zijn ook Thomas Frank (Brentford) en Roberto De Zerbi in beeld. De Zerbi kende met Brighton & Hove Albion een moeilijk seizoen en vertrekt in goed overleg uit de kuststad. Frank wist Brentford na een goede vorige campagne dit seizoen uit de degradatiezone te houden.

Meer nieuws

Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
6
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
23
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
37
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
156

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties