Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Joshua Zirkzee is persoonlijk rond met Milan, maar er is nog één struikelblok'

Laatste update:

Zirkzee heeft een geweldig seizoen achter de rug met Bologna, voor wie hij in 37 wedstrijden 12 keer trefzeker was. De in Schiedam geboren spits kon de afgelopen periode op ontzettend veel belangstelling rekenen van Europese topclubs waardoor het niet de vraag was óf hij zou vertrekken, maar waar naartoe.

Milan lijkt de beste papieren te hebben en heeft nu dus ook een persoonlijk akkoord bereikt met Zirkzee. Er waren geen onderhandelingen nodig met Bologna, aangezien de negentienvoudig jeugdinternational een afkoopclausule van veertig miljoen euro in zijn contract heeft staan. Daardoor zijn i Rossoblù kansloos als een club dat bedrag op tafel legt.

De commissie die zijn zaakwaarnemer verlangt vormt momenteel nog een (laatste) struikelblok. Volgens Calciomercato zou Kia Joorabchian namelijk vijftien miljoen euro willen verdienen aan de deal. Dat is de clubleiding van Milan te gortig. De verwachting is wel dat er een akkoord zal worden bereikt. Mogelijk is dat deze week al, zo klinkt het.

Arsenal en Manchester United


Arsenal en Manchester United zouden de onderhandelingen tussen Milan en het kamp van Zirkzee volgens Sky Sport goed in de gaten houden. De Engelsen hebben vooralsnog geen actie ondernomen, omdat beide clubs nog niet weten voor welke spelers zij deze zomer willen gaan.

Daarnaast is zowel Arsenal als Manchester United ervan op de hoogte dat Milan héél dicht bij de handtekening van Zirkzee is. De clubs komen alleen in actie als de deal tussen i Rossoneri en de Nederlander nog afketst, zo klinkt het. Zirkzee heeft wel duidelijk zijn voorkeur uitgesproken voor Milan en wenst het liefst in de Serie A te blijven, aldus Calciomercato.

Zirkzee speelt sinds de zomer van 2022 voor Bologna, dat hem voor 8,5 miljoen euro overnam van Bayern München. Der Rekordmeister kan de spits voor twintig miljoen euro terughalen wegens een speciale clausule, maar besluit dat dus niet te doen. De club uit Beieren ontvangt in ieder geval een fors doorverkooppercentage als Zirkzee verkocht wordt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
5
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
34
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties