Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joshua Zirkzee laat zich uit over nabije toekomst: 'Ik weet wat ik wil'

Laatste update:

De 21-jarige aanvaller maakte afgelopen seizoen als huurling van Anderlecht furore in de Jupiler Pro League met 16 goals in 38 competitiewedstrijden. Paars-Wit zou ver willen gaan voor Zirkzee, en zelfs bereid zijn 'een financieel risico te nemen', daar er een flink bedrag op tafel moet worden gelegd om hem in Brussel te houden. Zirkzee, die zich momenteel in Zeist voorbereidt op de EK-kwalificatieduels van Jong Oranje met Moldavië, Gibraltar en Wales, ziet een langer verblijf bij Anderlecht zeker als een reëel scenario. De belangrijkste afweging? Het perspectief op speeltijd.

"Die garantie wil ik het liefst wel hebben", vertelt de geboren Schiedammer. "Dat kan zeker bij Anderlecht, maar net zo goed bij een andere club. Zelfs blijven bij Bayern is een optie. Ik wil gewoon vertrouwen krijgen en me thuis voelen bij een club en in een omgeving. Die combinatie zat bij Anderlecht in ieder geval goed. Na deze twee weken bij Jong Oranje en mijn vakantie zal alles wel op zijn plek vallen. Er is nog niet veel contact geweest met Bayern, maar ik weet wat ik wil."

Ook Ajax en PSV houden de situatie van Zirkzee naar verluidt in de gaten. Bij de Amsterdammers wordt de achtvoudig jeugdinternational genoemd als de opvolger van Sébastien Haller, die in de belangstelling zou staan van onder meer Borussia Dortmund en Bayern München. Bij concurrent PSV moet Zirkzee in de punt van de aanval Eran Zahavi doen vergeten. De Israëliër vertrekt na twee jaar transfervrij bij de Eindhovenaren.

Zirkzee vertrok vijf jaar geleden juist uit Nederland om de overstap te maken van de jeugdopleiding van Feyenoord naar die van Bayern München. Hij kwam voor Bayern München in totaal tot zeventien officiële optredens, met vier doelpunten en een assist tot gevolg. In het seizoen 2020/21 spendeerde Zirkzee een half jaar op huurbasis bij Parma, waar hij met slechts vier wedstrijden zonder doelpunten een weinig succesvolle periode kende.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties