Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Journalisten zien één absolute geweldenaar in Oranje tegen IJsland

Laatste update:

Simons maakte maandagavond zijn eerste doelpunt in het shirt van Oranje. De aanvallende middenvelder had veertien interlands nodig om zijn bevrijdende goal te vinden. De aangever was Denzel Dumfries, maar de pass richting Dumfries was het mooiste moment van de aanval. De bal kwam van Veerman.

De journalisten en analisten zijn halverwege enorm te spreken over het optreden van de middenvelder van PSV.

"IJsland smelt als Joey Veerman zijn ploeggenoten voorin kan vinden", concludeert journalist Rik Elfrink. "De chef voetbal van PSV lijkt zich nu echt in de huidige EK-basiself van Oranje te spelen. Dat kan bijna niet anders."

Ook Jeroen Kapteijns laat via X weten te hebben genoten van Veerman. "Uitblinker in de eerste helft bij Oranje was Joey Veerman. De PSV'er zorgde met zijn passing voor veel dreiging."

Tegelijkertijd laat ook Pierre van Hooijdonk voor de camera van de NOS weten geïmponeerd te zijn door de middenvelder.

"Veerman zijn passing is fantastisch. Deze goal is dertig procent Veerman, dertig procent Dumfries en dan is het mooi dat Xavi daar is. Die ballen achter de laatste lijn is waar Nederland op getraind heeft en dat komt er geweldig uit", aldus Van Hooijdonk.

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
11
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
16
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
23
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties