Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jovetic: 'Ik weet dat ik goed ben en ik weet dat ik hier kan spelen'

Laatste update:

"Ik heb nooit gezegd dat het beter is om Engeland te verlaten", laat de 24-jarige aanvaller optekenen in de Engelse media. "Ik weet dat ik goed ben, ik weet dat ik hier kan spelen. In de afgelopen maanden was ik weer fit en speelde ik weer. Ik heb het vertrouwen van de manager en ik voel me weer sterker. Ik hoop dat de fans de echte Jovetic weer te zien krijgen."

"Mijn blessures? Ik heb geen last meer", gaat hij verder. "Vorig jaar speelde ik goed toen ik fit was. De voorbereiding gaat dit jaar erg goed, dus hopelijk kan ik zo doorgaan. Ik liep vorig jaar tijdens de voorbereiding achter op schema en ik liep de ene na de andere blessure op. Dat is nu anders", zeg de van Fiorentina overgenomen aanvaller.

Verwacht jij komend seizoen veel van Stevan Jovetic?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
12
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
45
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties