Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jozefzoon wil hogerop: 'Merk dat ik niet minder ben dan de andere jongens'

Laatste update:

Jozefzoon, afkomstig uit de jeugdacademie van Ajax, hoort en leest geruchten over veel teamgenoten bij Jong Oranje die steevast worden gelinkt aan andere clubs. Spelers die in zijn ogen niet per se beter zijn. "Nu wil ik de volgende stap zetten (..) Ik denk wel dat ik daar klaar voor ben. Op de trainingen bij Jong Oranje merk ik dat ik niet minder ben dan de andere jongens", zegt hij.

Ook Cor Pot lijkt die mening toegedaan. De bondscoach bracht de vleugelaanvaller afgelopen donderdag verrassend in als vervanger van Georginio Wijnaldum. Bijna maakte Jozefzoon zich vervolgens onsterfelijk, ware het niet dat zijn inzet van dichtbij op de arm van de Duitse doelman Bernd Leno belandde. "Die kans moest erin, dat was de 3-1 geweest. Daarom ben ik niet tevreden over mijn invalbeurt", klinkt het zelfkritisch.

Florian Jozefzoon is goed genoeg voor de Nederlandse subtop

Meer nieuws

Slot verlaat Feyenoord voor Liverpool en wordt duurste Nederlandse trainer
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
10
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
27
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties